Pótmami Gödöllőn a Szent János utca vonzáskörzetében

foldi-gyongyi-12-09

Kedves Édesanyák és Édesapák!
A nevem Földi Gyöngyi

Egészségügyi és pedagógiai-, gyógypedagógiai végzettséggel, sok éves gyakorlattal, referenciával rendelkező édesanya vagyok.

Gyermekemmel, aki ún. hiperaktív, részképesség-zavaros kisgyerek volt, jó a kapcsolatunk.

Akkoriban éppen az ő problémája miatt az egyik alapító tagja lettem a Pozitív Országos Szakmai Egyesületnek, több évig titkára, majd a Szülői szekció vezetője, azon belül a Família Klub létrehozója voltam. Az egyesület több ezres tagsággal, széleskörű szakmai háttérrel, a mára „sajátos nevelést igénylőnek” (SNI) hivatalosan is elfogadott gyerekeket és családjukat segítette.

Miközben az egészségügy különböző területein nővérként és asszisztensként is tevékenykedtem, egyre jobban húzott a szívem a gyerekkori vágyamhoz, hogy gyerekekkel foglalkozzak. Ekkor döntöttem el, hogy emelt szintű képzés keretein belül megszerzem a gyógypedagógiai asszisztensi képesítést. Két évig „tyúkanyóskodtam” egy alapítványi iskola alsós osztályában, a szülői tapasztalataim mellé szakmai gyakorlatot is szereztem.

2014. januárban elhatároztam, hogy főállású, Pótmamiként folytatom a hivatásomat. Ezt a tevékenységet a „gyermekmegőrzésen” kívül, a gyermek életkori sajátosságainak és igényeinek megfelelő foglalkozásokkal, sok figyelemmel, szeretettel igyekszem színesíteni. Ezzel támogatva a fizikai, lelki, szellemi fejlődésüket.

Jo Frost (Szuperdada) népszerű angol bébiszitter, a tapasztalataiból írt könyveiben hasznos, gyakorlatias nevelési tanácsokat oszt meg. Ezeket én is előszeretettel és sikeresen alkalmazom a családoknál történő gyermekfelügyelet alkalmával.

A 2015. decemberben megjelent „Mesterem a gyermekem… üzenet a különleges gyermekek szüleinek” c. könyvem kiadatásával is az volt a célom, hogy segítsem a szülőket.

 Tyúkanyó2

 Pótmami Gödöllőn, kizárólag a Szent János utca vonzáskörzetében 3-10 éves korú gyermekek számára (alkalmanként, pár órára)

• HIRTELEN (halaszthatatlan) pár órás intéznivalód akadt?
• Intéznivalóid miatt nem tudod bölcsibe, oviba, iskolába vinni vagy onnan hazahozni?

• Bölcsiben, oviban vagy iskolában szülői értekezlet van és nem ér haza apa, illetve nincs a közelben nagyi, barátnő, aki besegítene?
• Szeretnéd megkímélni csemetédet a számára unalmas és fárasztó bevásárlási programoktól?
• Szeretnél alkalmanként a pároddal este elmenni egy kicsit szórakozni?

A gyermekre a számára biztonságot jelentő otthonában vigyázok.
Kérlek, hogy tervezett programok esetében jó pár nappal előtte szíveskedjetek időpontot egyeztetni!

Az egészséges gyermekek védelmében TÜNETMENTES gyermek felügyeletét tudom vállalni. (Lázas, orrfolyós, köhögős, hasmenéses állapot kizáró ok.)

Hívjatok, segítek:
Földi Gyöngyi: 0620/243 2025

Jelentkezés esetén személyemre vonatkozó referenciákat, elérhetőséggel, a rendelkezésetekre bocsátok.