Könyvem: Mesterem a gyermekem…

Az utolsó 6 db könyv a készlet erejéig 1 650 Ft-os kedvezményes áron megvásárolható.

* * * * * *

 

2018. április 19-22-ig kint voltunk “Mesteremmel” a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon (25_Bp_konyvfeszt_2018(1))

az első vásárlómmal:

                                             * * * * * *

Örömmel jelzem, hogy megjelent könyvem 2. kiadása.

Könyv megrendelése az írótól:

Honlap: www.mesterem.info.hu
Telefonon: 20/243 2025
Email-ben: mesterem63@gmail.com

Ára: 1 900 Ft (postázás  simán: 275 Ft, ajánlva: 565 Ft)

 

 

 

 

 

 

* * * * * * * * * * * * * 

Az egyik nyertes Bloggerinával
Író*Blogger*Olvasó* Egy helyen találkozó 2017. 04.01.

Kedves Édesanyák, Édesapák, Nagymamák és Nagypapák!

Mielőtt édesanya lettem, annyi mindenre felkészítettek és akkor úgy éreztem, sok hasznos információval vérteztem föl magam. Arra viszont nem lehetett előre felkészülni, mi a teendő, amikor gyermekem a megszokottól, elfogadottól és elvárttól, a társadalmi normáktól eltérő viselkedésformával szembesít.

Ma már tudom, hogy nem a gyerekeket kell megváltoztatni, hanem nekünk kell nyitottá és elfogadóvá válni. Meg kell értenünk a bennük végbemenő folyamatokat, viselkedésük valódi okait, mert csak úgy tudunk segíteni nekik, önmagunknak és az egész emberiségnek.

EZEK A KÜLÖNLEGES ÉS ÉRZÉKENY GYERMEKEK AZT SZERETNÉK, HA ÖNMAGUKÉRT SZERETNÉNK ŐKET, ÉS NEM A TELJESÍTMÉNYÜKÉRT.

Észre kell vennünk, hogy ISTEN ADTA TEHETSÉGGEL megáldott lények, s ugyan másképp gondolkoznak, másképp érzékelnek, mint a többség, de éppen ezzel a KÖZJÓT AKARJÁK szolgálni.

Fel kell ismernünk, hogy tükröt tartanak elénk. Ne üres szavakkal, szigorral, fenyítéssel „neveljük” őket, hanem mutassunk példát és tanuljunk tőlük. A „jobbik énünk” mutatja majd az UTAT.

A “Mesterem a gyermekem… üzenet a különleges gyermekeknek” c. könyv nem regény. Saját családi spirituális esettanulmányom megosztásával az úton járáshoz szeretnék segítséget nyújtani… bemutatom a Csodákat, amiket Balázs megmutatott nekünk… ezek talán segítenek, hogy Te is megláthasd a saját Csodáidat… vagy egyszerűen csak egy barát szeretnék lenni, hogy ne érezd magad egyedül…

* * * * * * * * * * * * * 
Kedves Olvasóim!

Most Hozzátok szólok, akik már olvastátok a könyvem.

1. Örömmel venném és talán több édesanyának is segítene, ha megosztanád velünk, hogyan hatott Rád a történetünk?
Milyen tanulságot vontál le belőle?
Milyen indokkal ajánlottad/ajánlanád édesanya társaidnak, ismerőseidnek?
Mi az, amit esetleg Te is sikeresen alkalmazol azóta a gyermeknevelésben? Köszönöm előre is!

2. Ha baba-mama klubotokban, szülői csoportotokban, gyermeketek óvodájában, iskolájában vagy egyszerűen csak a lakóhelyeteken kis körben megszerveztek egy író-olvasó találkozót, nagyon szívesen elmegyek egy pár órás beszélgetésre. Megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, gyakorlatias, jól bevált praktikákat, “trükköket”.

Köszönettel, a közeli találkozó reményében!

Földi Gyöngyi
a Mesterem a gyermekem… c. könyv írója

*  *  *

mesterem_a_gyermekemMESTEREM A GYERMEKEM…
üzenet a különleges gyermekek szüleinek

Könyvem kiadatásával az volt a célom, hogy segítsem a szülőket.

Történetünk megosztásának több oka van.

Először is, egy ÖNVALLOMÁS, mellyel édesanyákhoz szólok. Teszem ezt azért, mert tudom, milyen elkeserítő érzés volt, amikor tanácstalanul és tehetetlenül álltam egy megoldhatatlannak tűnő „probléma” előtt.

Szeretném TUDATOSÍTANI minden kedves édesanyában, hogy NINCS EGYEDÜL! Bár mindenki egy csepp a hatalmas UNIVERZUM óceánjában, tudjunk, merjünk bizalommal egymás felé fordulni, és ha kell, segítséget kérni, amikor a fejünk fölött összecsapnak a hullámok.

Könyvem beszerzési lehetőségei:

Személyesen tőlem: Gödöllőn. Megbeszélt időpontban a “MennyBolt”-ban (Dózsa György út 27.) átadom – AKCIÓS ÁRON! – Amíg a készlet tart!                                                                                         (1 990 Ft);

vagy Magyarországon belül bárhova ajánlva postázom (565 Ft postaköltség).

  1. Meg lehet rendelni ezeken a linkeken is: https://www.facebook.com/Mesterem-a-gyermekem-264613550551573/
  2. https://www.facebook.com/

*  *  *  *

Könyvbemutató:
2016. szeptember 23. (péntek) 18 óra

Helyszín: Fót Városi Könyvtár
(Fót, Dózsa György utca 12-14.)

konyvbemutato-fot_felolvasas foti-konyvbemutato-legjobb

foti-konyvbemutato_interaktiv konyvbemutato-fot_kerdesek

*  *  *  *
A Családi Mókavárban csodás emberek társaságában már meg is tartottuk az első, nagyon jó hangulatban eltöltött könyvbemutatót.

       Dedikálás2  konyvbemutato2

*  *  *  *
Örömmel tudatom, hogy december 14-én “megszületett” a 19,5×14 cm nagyságú, 101 g-os büszkeségem.

Újszülöttünkkel a kezünkben

*  *  *  *
Sziasztok!            2015. december 6.

Itt még csak kézirat

Örömmel osztom meg a sikerélményemet. Évekkel ezelőtt megírtam Balázs fiam élettörténetét, akit az első számú Mesteremnek tekintek. Nem véletlenül adtam a kéziratnak a

“Mesterem a gyermekem…” címet.
Idénjutottam arra az elhatározásra, hogy segítségnyújtásként, megosztom szülőtársaimmal.
Elküldtem több kiadóhoz, bízva abban, hogy a magyar spirituális családi esettanulmányra nyitottak lesznek. Az egyik kiadónál két szűrőn is átment, sőt, elküldték a szerződést. Amikor megláttuk, hogy mekkora összeggel kéne beszállnunk, elszállt minden reményünk.
Pár napig szomorkodtam, elsirattam, aztán ELENGEDTEM. Helyesebben, “felküldtem”: “Legyen meg a Te akarod!” imával… és nem foglalkoztam vele tovább gondolatban. Fontosabb projektre fókuszáltam.

Egyik nap bejelentkezett egy hölgy, hogy meg szeretné nézni a meghirdetett házunkat. Első látásra beleszeretett a lakásba, még másnap is visszajött. Beszélgetés közben kiderült, hogy ő is “repülőszőnyeges”. 😀 Szó szót követett, valahogy megemlítettem a kéziratot. Bea könnyed mozdulattal benyúlt a táskájába, elővett egy névjegykártyát és bátorított, hogy hívjam föl telefonon a férjét, aki egy digitális nyomdában dolgozik. Mivel náluk 1 db könyv kinyomtatása sem akadály, bizalommal átküldtem neki a féltve őrzött történetet.

Nem telt el nap, hogy valamilyen formában ne vizualizáltam volna, hogy a könyvet a kezemben tartom, érzem a jellegzetes papír illatot, azt a felemelő érzést, hogy MEGCSINÁLTUK és SZÜLŐK SEGÍTSÉGÉRE lehet az esettanulmányunk. Még azt is elképzeltem (Domján Laci példáját követve), ahogy az autóba rakjuk a könyveket, különböző helyeken könyvbemutatóra megyünk velük, ahol szülőkkel, érdeklődőkkel interaktív beszélgetést is folytatunk. Fizikai síkon is elkezdtem mozgolódni, hogy a belső, külső harmónia meglegyen. Nagyon élvezetes volt ez a BELSŐ TEREMTÉS és a készülődés.

Pár nap elteltével megérkezett a minden szempontból elfogadható árajánlat, tehát HAMAROSAN A KEZEMBEN TARTHATOM ÉLETEM EGYIK LEGSZEBB SZÜLETÉSNAPI/KARÁCSONYI AJÁNDÉKÁT.
A jövőre 30 éves felnőtt fiam remélem büszke lesz a tanítványára.

KÖSZÖNÖM, HOGY AZ ÖRÖMÖM MEGOSZTHATTAM VELETEK!
Ha érdekel Benneteket, jelezzétek és megbeszéljük a részleteket.

Szeretettel:
Földi Gyöngyi: 20/243 2025

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük