Ezt írták rólam

anyukák írták

Ezt írták azok az édesanyák, akiknek a gyermekeire már vigyáztam:

Sziasztok!

Szomszédasszonyom kezdeményezését tolmácsolom nektek, hátha valakinek szüksége lehet rá. A hölgy nagyon kedves, jó viszonyban vagyunk, imádja a gyerekeket, és eddig az egészségügyben dolgozott.

Most arra vállalkozik, hogy segítsen a családoknak, ha anyának kéne egy kis idő, amikor a gyerekek nincsenek vele (mondjuk végre szeretne egy órácskát aludni, de nincs, aki elvigye a gyerekeket a játszótérre addig). Stb.      (Abosné Lazányi Mariann)

Kedves Mindenki,

én is nagyon jó szívvel tudom ajánlani a Maja által javasolt Hölgyet. Nemrég egy szerdai napon este elmentünk hozzá, kicsit ismerkedni, beszélgetni, mielőtt vigyázott volna a beteg gyerkőceimre (csak köhögtek, de azt nagyon). Nagyon kedves, szimpatikus házaspárt ismertünk meg.

A gyerekek egyből feloldódtak, megnyugodtam hogy nagyon jó kezekben lesznek.

Másnap reggel vittem őket és délután mentünk értük. 2 napot vigyáztak eddig a gyerkőceimre, de Nektek is bátran tudom Gyöngyit ajánlani. A gyerekek sokat meséltek utána, élménydúsan, tartalmasan töltötték el azt a 2 betegnapot.

Gyöngyi akkor is szívesen vigyáz gyermekekre ha nem betegek, csak a szülők szeretnének egy kis időt gyermekek nélkül tölteni 🙂                Üdv, Adrienn

(Ez a vélemény még az SOS Gyógy-mamis korszakhoz köthető)

Gyöngyi nénit azonnal megszeretik a gyerekek, mert amikor velük van, akkor teljesen rájuk figyel, azt játszik velük, amit ők akarnak és azt teljes odaadással és beleéléssel. Nyugodtan rá merem bízni a két gyereket, mert tudom, hogy vigyáz rájuk és nem fognak hiányolni, amíg nem vagyok otthon…                                                                                   (sőt, nem akarják, hogy ilyen hamar hazaérjek 🙂 ). Ő volt az első, akit Marci fiam elfogadott azonnal és engem elengedett otthonról.                         (Melinda)